Lackering

När olyckan är framme och din bil eller ditt fordon har drabbats av plåt-, glas- eller lackskador, är det viktigt att vända sig till en pålitlig och auktoriserad skadeverkstad. 

Lackering med precision

Vi använder moderna tekniker och kvalitetsmaterial

Vår målsättning är att erbjuda dig en komplett service när det gäller skadereparationer och lackering.

Vi är din partner för att återställa din bil till sitt tidigare skick och göra den lika bra som ny igen.

LACKERING

Lackering är en konstform som kräver precision och noggrannhet

Vår lackeringsverkstad har en bred expertis och kan hantera olika typer av lackeringar.

Oavsett om du behöver en ny lack på din bil, ett trämaterial som behöver fräschas upp, eller en våtlackering för diverse specialprojekt, så har vi den kompetens som krävs för att leverera enastående resultat. Vi använder moderna tekniker och kvalitetsmaterial för att säkerställa att lackeringen är hållbar och estetiskt tilltalande.

Vår målsättning är att erbjuda dig en komplett service när det gäller skadereparationer och lackering. Oavsett om det handlar om mindre skador eller större projekt, kan du lita på oss för att ta hand om ditt fordon med största omsorg och professionalism. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och ge dig ett resultat som du kommer att vara nöjd med.

Så när du behöver professionella reparationer för plåt, glas eller lackskador, eller om du har lackeringsbehov av något slag, tveka inte att kontakta oss. Vår skadeverkstad och lackeringsverkstad är redo att hjälpa dig med högkvalitativa tjänster och expertis som du kan lita på. Vi är din partner för att återställa din bil till sitt tidigare skick och göra den lika bra som ny igen.