Firststop

Däck

Vi är anslutna till First Stop, ett av Europas största nätverk av däckverkstäder. First Stop erbjuder ett brett utbud av tjänster & däck till de flesta fordon. Välkända varumärken såsom Bridgestone, Continental, Michelin, Nokian & Firestone tillsammans med ett stort utbud av budgetdäck, allt till attraktiva priser.

Hantering och montering sker i vår verkstad på Dalgatan där finns också vår avdelning för 4-hjulsinställning. Vi mäter och justerar alla fyra hjul med hjälp av vår ständigt uppdaterade utrustning. Oavsett om det är din bil eller stora husbil som har behov av hjulinställing ser vi till att få detta ordnat på ett professionellt sätt med kvalitet rakt igenom. För att ständigt tillmötesgå ny teknik inom branschen håller vi vår dator kontinuerligt uppdaterad för att garantera rätt värden för alla fordonsmodeller.

I direkt anslutning har vi vårt däckhotell där du kan lämna in dina däck för förvaring, självklart tvättar vi samt kontrollerar mönsterdjupet innan de förvaras innan dom förvaras mörkt och svalt.

Du slipper släpa däcken till verkstaden när det är dags för hjulbyte och vi ser till att dina däck är i skick att ge dig maximal prestanda på vägen.

Köpa

Hos oss kan du köpa nya däck, vi säljer massvis med olika märken och modeller

Skifta

Vi hjälper dig att skifta dina däck båda vår och höst

Reparera

Har du fått punktering eller har ditt däck blivit skadat, så kan vi laga det

Förvara

Har du ont om plats hemma så har vi ett stort lager där vi förvarar dina däck.