Becha bil & maskin | Verkstad

Vi är stolta över att vara ett auktoriserat SAAB Service Center, vilket ger oss tillgång till rätt utbildning, Original reservdelar, programvaror och support.

Vi har lång erfarenhet av att arbete med SAAB deras europeiska modellprogram. På Becha Bil & Maskin utför vi service i dess rätta bemärkelse.

Vi servar alla märken, alla modeller. Personbilar, arbetsfordon, husbilar, släpvagnar m.m. Vi tar hand om ditt fordon som om det vore vårt eget. Självklart gäller alla garantier på bilen precis som innan. Vi demonterar och smörjer alltid upp bromsarna varje gång vi servar, vi följer serviceschemat för just ditt fordon och utför det som ska göras vid aktuellt miltal med stämpel i serviceboken, fysisk och elektronisk.

Vi tar oss även an trasiga maskiner, gräsklippare, hästtransporter. Vi hjälper dig att ombesörja både besiktning och ombesiktning utan extra kostnad.

I vår verkstad utför vi en rad av tjänster. Allt från service till montering av extraljus, till stora reparationer av ditt fordon. Från svetsarbeten av personbilar, arbetsfordon till omfattande motorreparationer och renoveringar.

Då vi samarbetar med de flesta försäkringsbolagen så har vi stor erfarenhet och vana av att utföra reparationer på deras uppdrag.

Becha bil & maskin | Reservdelar

När vi servar och reparerar din bil använder vi oss av marknadens bästa och förstklassiga delar från vår huvudleverantör Orio.

Det ger dig som kund en garanti på 3 år på delar. Orio är också vår leverantör av SAAB Original reservdelar då vi är ett auktoriserat SAAB Service Center.

Vi använder oss även av alla märkens originaldelar när så krävs.

Följ oss i sociala medier!